Nilay Yayman

Bir başka WordPress sitesi

Genel

ThetaHealing Danışmanlığı


ThetaHealing® Tekniği nedir?

ThetaHealing® tekniği, bizler Her Şeyi Yaratan’a ( Allah’ın pek çok adı mevcuttur ve biz onu kullandığımız bu teknikte Yaratıcı olarak isimlendiririz) yakınlaşırken zihin, beden ve ruhun daha iyi hale getirilmesi amacıyla ruhsal bir felsefe kullanan bir meditasyon tekniğidir. Sizlerin zihinlerinizi, bedenlerinizi ve ruhlarınızı kısıtlayıcı inançlardan temizlemek ve hayatlarınızı olumlu düşüncelerle yaşamak ve yaptığımız her şeyde erdemler geliştirmek üzere eğitmeye yarayan Yaratıcıya odaklı bir duadır. Meditasyon ve dua ile ThetaHealing® Tekniği olumlu bir hayat tarzı yaratır.

ThetaHealing® tekniği her zaman modern tıp ile birlikte kullanılmak üzere düşünülmüştür. Bireye, Her Şeyin Yaratıcısı Olanın asıl “işi” koşulsuz sevgisiyle yapmasına güvenerek kendi doğal sezgilerini nasıl kullanacağını öğretir.

Bizler odaklı dua ile bir ‘Theta’ ve ‘delta’ beyi dalgası ile (fizik ve kuantum fiziğini de işin içine katarak) Her Şeyin Yaratıcısının anlık fiziksel ve duygusal sağlıklı olma hali yaratabileceğine şahit olabileceğimize inanıyoruz.

ThetaHealing® Tekniğinden;

Kişisel Gelişim – Spritüel Gelişim – İlişkiler – Kariyer – Kendine Güven – Yaratıcılık – Motivasyon – Finansal Problemler – Stres – Endişe Bağımlılıklar – Yetersizlik – Alerjiler – Çekingenlik – Rahatsızlıklar – Korkular – Duygusal Problemler – Suçluluk – Fobiler – Kıskançlık vb. konularda yararlanabilirsiniz.

Uyarı!

ThetaHealing® tekniği doğrudan ve dolaylı olarak tıbbi tavsiye vermez, bir doktorun tavsiyesi olmadan fiziksel veya tıbbi sorunlar için tekniğin kullanımını bir tedavi şekli olarak önermez. Hastalık ve tedavi gerektiren sorunlarınız için lütfen doktorunuza/ psikoloğunuza  başvurunuz. Tekniğin amacı sadece duygusal ve manevi esenlik anlayışınızda size yardımcı olmaktır.

Danışmanlık hizmetimiz online olarak verilmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir